Duitse bond onderzoekt obsceen gebaar van Leverkusen-spits Boniface

Reacties

Victor Boniface zit mogelijk in de problemen. De spits van Bayer Leverkusen zou na afloop van de strijd om de Duitse Super Cup zijn middelvinger hebben opgestoken naar de spelers van VfB Stuttgart en dat gaat de Duitse voetbalbond (DFB) nu onderzoeken.

Duitse bond onderzoekt obsceen gebaar van Leverkusen-spits Boniface
© Pro Shots

Leverkusen rekende afgelopen zaterdag na een beladen wedstrijd af met Stuttgart. Dat deed Die Werkselff na een strafschoppenserie. Boniface, die de score zelf nog had geopend, besloot de overwinning op wel heel opmerkelijke wijze te vieren. Op social media circuleren beelden waarop het er sterk op lijkt dat de Nigeriaan zijn middelvinger opsteekt naar de balende Stuttgart-spelers.

De DFB heeft nu aangegeven dat er een onderzoek naar Boniface gaat worden ingesteld. 'De Nigeriaanse international wordt ervan verdacht de spelers uit Stuttgart de uitgestrekte linkermiddelvinger te hebben getoond toen hij vlak na het laatste fluitsignaal voorbij rende', aldus een woordvoerder van de Duitse bond tegenover Die Tageszeitung.

Die actie kan Boniface dus duur komen te staan. Volgens het Duitse medium zou de aanvaller zelfs geschorst kunnen worden voor de eerste competitiewedstrijd die Leverkusen aankomend weekend speelt. Borussia Mönchengladbach is de tegenstander van de Duitse kampioen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.