Dylan Vente staat voor terugkeer naar de Eredivisie

Reacties

Dylan Vente maakt zich op voor een terugkeer op de Nederlandse velden. De spits staat op het punt om Hibernian te verruilen voor PEC Zwolle. Het gaat om een huurtransfer.

Dylan Vente staat voor terugkeer naar de Eredivisie
© Pro Shots

De 25-jarige Vente verzilverde een jaar geleden een succesvol seizoen bij Roda JC Kerkrade, waarvoor hij 21 keer scoorde in de Keuken Kampioen Divisie, en ging vol goede moed zijn eerste buitenlandse avontuur aan. Het eerste seizoen bij Hibernian werd er echter niet een om nog vaak aan terug te denken. In 25 competitieduels scoorde Vente viermaal.

Eerder in deze transferzomer werd Vente al gelinkt aan PEC, maar een deal leek toen nog onmogelijk. Nu, een paar weken later, heeft de club alsnog beet. Als er bij de medische keuring geen problemen aan het licht komen, gaat PEC Vente voor een seizoen huren. De clubs zijn akkoord over de deal. 

Bij PEC moet Vente de concurrentiestrijd aan gaan met Thomas Buitink, die eerder al werd binnengehaald als nieuwe spits. Ook Tolis Vellios is nog aan boord. Vente speelde in de Eredivisie eerder voor Feyenoord, de club waar hij werd opgeleid, en RKC Waalwijk.

VI sprak eerder deze zomer nog uitgebreid met Thomas Buitink: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.