Dzepar vol ongeloof over dreigementen: 'Wie doet nou zoiets?'

Reacties

Orhan Dzepar kende een veelbewogen week na de bedreigingen die hij online ontving na zijn goal in de derby Roda JC Kerkrade – MVV Maastricht (1-0). De middenvelder van Roda kent een verleden bij MVV, waardoor zijn goal vorige week in de laatste minuut extra sentiment met zich meebracht.

Dzepar vol ongeloof over dreigementen: 'Wie doet nou zoiets?'
© Pro Shots
Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade
1 - 0
MVV Maastricht
MVV Maastricht

Dzepar maakte de dreigementen openbaar die hij ontving. 'Voor mij is het onacceptabel wat er dan wordt gezegd. Ik heb het openbaar gemaakt om een signaal af te geven, omdat dit gewoon niet kan. Mensen mogen me uitschelden, dat hoort erbij. Maar dit ging echt veel te ver', zo vertelde hij bij ESPN, nadat Dzepar, geboren in de buurt van Deventer, eerder deze week zijn verhaal ook al deed in De Stentor.

'Er wordt dan gepraat over mijn familie en vermoorden. Er hoeft maar een gek tussen te zitten die het meent en dat kan niet.' Dzepar maakte screenshots van de berichten die hij ontving en deelde dit op zijn socialmediakanalen. 'Meerdere spelers hebben hier last van. Ik was er klaar mee en gooide het gewoon online met de gevolgen die daarbij komen.'

'Het gevoel van ongeloof overheerst in zo’n situatie, je vraagt je af hoe mensen zo kunnen denken. Wie gaat er nu zo'n bericht opstellen? Wie doet nu zoiets en waarom zou je dat doen? Ik heb er echt weinig woorden voor', besloot Dzepar vol ongeloof.

Bekijk hier al onze video's
Meer Roda JC Kerkrade
Meer over Roda JC Kerkrade
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer O. Džepar
Meer over O. Džepar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.