EK voor vrouwen volgend jaar te zien bij de NOS

Reacties

Het Europees Kampioenschap voor vrouwen wordt volgend jaar uitgezonden bij de NOS. De omroep heeft de uitzendrechten voor het toernooi in Zwitserland bemachtigd. Het Nederlands elftal is erbij in het Alpenland.

EK voor vrouwen volgend jaar te zien bij de NOS

De wedstrijden worden uitgezonden op televisie en online via NOS.nl, de NOS-app, NPO Start en de televisie-app NOS Live. Ook op de radio wordt verslag gedaan van het EK. Oranje plaatste zich vorige maand voor het toernooi. Dat was te danken aan Vivianne Miedema, die de ploeg van bondscoach Andries Jonker een laat gelijkspel bezorgde in Noorwegen.

'Deze zomer laat zien dat de prestaties van Nederlandse sporters massaal worden meebeleefd', zegt Gert-Jaap Hoekman, de hoofdredacteur van NOS Sport. 'Ook de live-verslagen van het Nederlands elftal op een groot toernooi kunnen steevast rekenen op een groot publiek. We zijn er trots op dat volgend jaar zomer wederom een groot toernooi bij de NOS, bij de publieke omroep, te volgen is.'

Tegenstanders
Het Nederlands elftal weet 16 december wie de tegenstanders in de groepsfase zijn. Oranje is bij de loting in Lausanne ingedeeld in Pot 3. Uit Pot 1 komt met Zwitserland, Spanje, Duitsland of Frankrijk hoe dan ook een zware tegenstander. Italië, IJsland, Denemarken en Engeland maken deel uit van Pot 3.

Weten welke duels je dit weekend live op televisie ziet? Check dan onze tv-gids.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland Vrouwen
Meer over Nederland Vrouwen
Meer EK Vrouwen
Meer over EK Vrouwen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.