Elftal van de Week: AZ hofleverancier, drie clubs leveren twee spelers

Reacties

In het Elftal van de Week van speelronde 13 is er een duidelijke hofleverancier. AZ won overtuigend van FC Twente en levert liefst drie spelers. PSV, Ajax en FC Utrecht leveren ieder twee spelers.

Elftal van de Week: AZ hofleverancier, drie clubs leveren twee spelers

Bij elke wedstrijd in elke speelronde is minimaal een van onze verslaggevers aanwezig om de twee elftallen op het veld te beoordelen. Daar kwam deze speelronde onderstaand elftal uit.

Koploper PSV speelde één van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen op bezoek bij Excelsior. Doelman Jeroen Zoet voorkwam dat de Eindhovenaren punten verspeelde en speelde zich daarmee in het Elftal van de Week. Santiago Arias was zowel in defensief als aanvallend opzicht belangrijk en verdiende ook een plekje.

Namens Ajax ontvingen Frenkie de Jong én Speler van de Week Justin Kluivert een 8 als rapportcijfer, waardoor zij niet kunnen ontbreken in het elftal. Zakaria Labyad en Willem Janssen speelden sterk namens FC Utrecht op bezoek bij Sparta Rotterdam.

Bartholomew Ogbeche debuteert dit seizoen in het Elftal van de Week. De spits van Willem II maakte een hattrick tegen VVV-Venlo en staat daarom in de punt van de aanval, met behalve Kluivert ook AZ-smaakmaker Alireza Jahanbakhsh om zich heen.

Bekijk hieronder alle beoordelingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.