Endrick laat zich zien in uiterst spectaculaire slotfase van oefeninterland

Reacties

Brazilië heeft in de nacht van zaterdag op zondag in een oefenwedstrijd gewonnen van Mexico. De zeventienjarige Endrick, die binnenkort bij Real Madrid te bewonderen is, maakte diep in blessuretijd het winnende doelpunt in de ontmoeting in de Amerikaanse staat Texas.

Endrick laat zich zien in uiterst spectaculaire slotfase van oefeninterland
© Pro Shots
Mexico
Mexico
2 - 3
Brazilië
Brazilië

Andreas Pereira opende de score al na vijf minuten, Gabriel Martinelli verdubbelde de marge vroeg in de tweede helft. De Mexicanen, met Feyenoorder Santiago Giménez in de basis, knokten zich terug in het duel. Giménez' vervanger Julián Quñones zorgde voor de aansluiting, Guillermo Martínez maakte in de tweede minuut van de blessuretijd gelijk. Daar leek iedereen mee te kunnen leven, maar invaller Endrick besliste anders.

In de zesde toegevoegde minuut kopte de invaller raak uit een voorzet van Vinícius Júnior, per volgende maand zijn ploeggenoot in het Bernabéu. Brazilië won zodoende zijn voorlaatste oefenwedstrijd voor de Copa América. Na een laatste test tegen de Verenigde Staten, begint de Seleçao op 25 juni aan zijn toernooi. Mexico oefent niet meer en gaat op 23 juni al van start met de groepsfase van de Copa.

Bekijk hier al onze video's
Meer Brazilië
Meer over Brazilië
Meer Endrick
Meer over Endrick
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.