Endrick, waarom hij Bobby als koosnaam heeft bij Real Madrid

Reacties

Endrick kende een droomweekend. Het wonderkind van Real Madrid maakte op prachtige wijze zijn eerste doelpunt in Santiago Bernabéu. Hij heeft inmiddels al een koosnaampje gehad van zijn ploeggenoten: Bobby.

Endrick, waarom hij Bobby als koosnaam heeft bij Real Madrid
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tegen Real Valladolid kende Endrick een droomstart van zijn carrière bij De Koninklijke. Nadat hij het achteraf vierde via zijn sociale kanalen, viel één ding op: al zijn ploeggenoten noemden hem Bobby. Het bleek een gebbetje, naar aanleiding van een oud interview van Endrick, dat hij had als speler van Palmeiras.

Toen hij werd gevraagd naar zijn jeugdidolen, antwoordde Endrick met Sir Bobby Charlton. Dat leidt nu tot hilariteit in de kleedkamer van Real Madrid. De Engelsman beëindigde zijn carrière namelijk in 1976, bijna een halve eeuw voor Endrick zijn eerste doelpunt voor de Spaanse topclub maakte.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.