Engeland kan nu ook vruchten plukken van topvorm Palmer

ADVERTORIAL – Voor het Engelse team wacht donderdagavond de eerste test van deze interlandperiode: een thuiswedstrijd tegen Griekenland. Op Wembley zijn de ogen gericht op Cole Palmer, de Chelsea-ster die de interlands in september nog moest laten schieten. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Engeland kan nu ook vruchten plukken van topvorm Palmer
© Pro Shots
Engeland
Engeland
1 - 2
Griekenland
Griekenland

De van Manchester City overgekomen Palmer groeide in zijn debuutseizoen op Stamford Bridge al uit tot dé smaakmaker van Chelsea. De 22-jarige linkspoot uit Manchester scoorde vorig seizoen liefst 22 keer in de Premier League. Dit seizoen heeft Palmer al laten zien een blijvertje te zijn. Hij is geweldig in vorm en was in de eerste zeven speelrondes direct betrokken bij elf treffers. Interim-bondscoach Lee Carsley kon in september vanwege fysieke klachten bij de jongeling geen beroep doen op Palmer. Nu is de blikvanger wel fit en lijkt hij met zijn verbluffende prestaties in de Engelse competitie gegarandeerd van een belangrijke rol bij de nationale ploeg. Het wordt met het oog op de toekomst interessant hoe de Engelsen gaan proberen het maximale uit de kwaliteiten van Bukayo Saka, Jude Bellingham, Phil Foden en Palmer te halen.

Denk jij dat Palmer zijn klasse tegen Griekenland etaleert? Inzetten op een goal van de negenvoudig international kan bij TOTO 2.20 keer de inleg opleveren. In zijn laatste interland was Palmer trefzeker, dat was in de EK-finale tegen Spanje, waarin hij inviel en de aansluitingstreffer maakte. Het combineren van Engeland wint met minstens twee goals verschil (-1.0 Handicap) en Cole Palmer scoort levert via Betbuilder een quotering van 3.00 op.

Quoteringen doelpuntenmakers

- Harry Kane: 1.71
- Ollie Watkins: 2.00
- Dominic Solanke: 2.10
- Phil Foden: 2.55
- Bukayo Saka: 2.60
- Jude Bellingham: 2.70

Engeland won in september zijn eerste twee wedstrijden in de nieuwe Nations League. Griekenland deed hetzelfde, maar is na de zeges op Finland en Ierland natuurlijk nog altijd de grote underdog op Wembley. De Grieken staan 48ste op de FIFA-ranking. Engeland tegen Griekenland roept ook herinneringen op aan een memorabele WK-kwalificatiewedstrijd uit 2001. Op Old Trafford stond David Beckham toen op toen de druk het hoogst was. Met een geweldige vrije trap schoot de specialist de Engelsen in de extra tijd naar het WK.

Bellingham
Waar Beckham destijds misschien wel het grootste idool was voor de Engelse jeugd, heeft Jude Bellingham nu die status. De 21-jarige aanvallende middenvelder die in zijn eerste jaar bij Real Madrid tot 23 treffers kwam, scoorde dit seizoen nog niet. Ook Bellingham miste de interlands in september vanwege fysieke klachten. Denk jij dat hij bij zijn terugkeer in het nationale team direct zijn stempel drukt? Voor Engeland wint met minstens twee goals verschil (-1.0 Handicap) en Jude Bellingham scoort staat een notering van 3.60.

Geniet met extra spanning van het interlandvoetbal door mee te spelen bij TOTO! Bekijk hier het uitgebreide aanbod.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's