Engelse amateurclub moet duel uitstellen vanwege vier interlandoproepen

Reacties

Een bijzonder weekend voor de spelers van Lancing, uit West Sussex. De amateurclub die uitkomt op het achtste niveau van Engeland zag een wedstrijd uitgesteld worden door een interlandoproep van liefst vier spelers.

Engelse amateurclub moet duel uitstellen vanwege vier interlandoproepen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Knory Scott en Luke Robinson spelen zondag namelijk een uitwedstrijd met de nationale ploeg van Bermuda (Brits overzees gebied) tegen Dominica. Daardoor kunnen zij niet aanwezig zijn bij het uitduel van Lancing met Crawley, ruim 3.500 kilometer verderop.

Zij zijn echter niet de enige spelers die zouden ontbreken bij Lancing. Sam Bull en Charlie Gibson spelen met Engeland het WK Onder-23 in de categorie 6-a-side. Lancing-voorzitter Barry Sutton reageerde bij de BBC op het uitgestelde duel. 'Het is belachelijk dat dit gebeurt bij een club van ons niveau.'

'Het is ongekend om vier spelers te missen in dezelfde week. We zijn wel trots dat we internationale spelers hebben. Bij elke thuiswedstrijd hangt ook een vlag van Bermuda achter het doel', sloot Sutton positief af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.