Engelse kelderklasser vindt uiterst originele manier van tijdrekken

Reacties

Probeerde Dan Batty, voetballer bij York FC, zich met zijn opmerkelijke actie in de wedstrijd tegen Dagenham & Redbridge in de kijker te spelen bij Steve Borthwick, de trainer van de Engelse rugbyploeg? Welnee, Batty bezondigde zich aan een prachtig staaltje spelbederf.

Engelse kelderklasser vindt uiterst originele manier van tijdrekken
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dinsdagavond, Victoria Road in Dagenham, een deelgemeente gelegen in het oosten van Londen. Bij de stand van 1-2 in hun voordeel, die na 95 minuten spelen op het bord verscheen, heeft York een vrije trap. Haast maken ze natuurlijk niet. De bal de hoek in schieten dan? Welnee, Batty heeft een beter idee.

Na een kordate aanloop legt hij aan en schiet de bal zonder moeite het kleine stadionnetje van de tegenstander uit. Bij deze wedstrijd in de National League, het vijfde niveau in Engeland, heb je niet op elke meter een ballenjongen staan om een nieuw speeltuig aan te leveren, dus de wedstrijd lag ook echt even stil door dit mooie voorbeeld van 'out of the box' denken.

Het hielp uiteindelijk: York hield stand en verliet de hoofdstad met drie punten. Op de lange busrit terug naar het noorden zal er allicht iets gedronken zijn op de ingeving van Batty

Bekijk de beelden hieronder:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.