Engelse zenders zetten alles op alles om Klopp te strikken voor EURO 2024

Reacties

Jürgen Klopp is bezig aan zijn laatste maanden als manager van Liverpool, maar de Duitser hoeft zich komende zomer niet te vervelen. De BBC en ITV zijn in een felle strijd verwikkeld om Klopp als analist binnen te halen voor EURO 2024.

Engelse zenders zetten alles op alles om Klopp te strikken voor EURO 2024
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Klopp kwam begin dit jaar met de mededeling te stoppen bij Liverpool. Dat betekent dat hij na afloop van het huidige seizoen zijn handen vrij heeft voor een nieuwe klus. De 56-jarige oefenmeester denkt aan een sabbatical, maar de BBC en ITV hopen hem toch te strikken. De Engelse zenders hopen Klopp volgens Daily Mail vast te leggen als analist.

De kans dat een van beide omroepen daarin gaat slagen, lijkt nihil. Klopp heeft namelijk kaartjes voor alle groepsduels van Duitsland op het EK in eigen land. De manager van Liverpool zou er de voorkeur aan geven om het eindtoernooi als supporter te volgen. Dat betekent dat niet alleen de BBC en ITV, maar ook de Engelse voetbalsupporters teleurgesteld worden achtergelaten.

Duitsland opent het EK op vrijdag 14 juni met een wedstrijd tegen Schotland. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.