Eredivisie- en KKD-actie: 100% Profit Boost in het nieuwe seizoen

ADVERTORIAL – Het wachten is bijna voorbij, vanavond starten de Nederlandse competities. Heb jij een mooie weddenschap op het oog in de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie? Dankzij een speciale actie van Unibet maak je kans op het verdubbelen van de winst.

Eredivisie- en KKD-actie: 100% Profit Boost in het nieuwe seizoen
© Pro Shots

Om 20.00 uur wordt vanavond in het Abe Lenstra Stadion afgetrapt voor het Eredivisie-seizoen. SC Heerenveen neemt het in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam bij de start van de eerste speelronde. Tegelijkertijd gaat de bal rollen bij zeven wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Met Heracles Almelo tegen ADO Den Haag staan op het tweede niveau direct twee grote titelkandidaten tegenover elkaar. Zie jij kansen in het uitgebreide aanbod van Unibet voor de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie? Met een speciale actie is het mogelijk de odd nog fraaier te maken.

Unibet biedt alle spelers een 100% Profit Boost aan. Dat houdt in dat je bij een weddenschap op een wedstrijd in de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie kans maakt op een dubbele winst. Zo werkt het precies:

- Plaats een single weddenschap op een duel in de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie.

- Pas de 100% Profit Boost toe op jouw wedformulier.

- Plaats je weddenschap voor dubbel zoveel winst.

Een voorbeeld: de odd voor een zege van Heerenveen op Sparta is nu 1.97. Met de Profit Boost wordt de quotering voor een overwinning van de thuisploeg 2.94.

De maximale inzet bij de actie is 10 euro en het maximale bedrag aan extra geld dat gewonnen kan worden is 100 euro. Voor het gebruik van de Profit Boost moet de odd minstens 1.40 zijn. Alleen single weddenschappen zijn geldig, dus geen combinatieweddenschappen, Bet Builder-weddenschappen of systeemweddenschappen.

Wij wensen jullie veel plezier bij het volgen van het nieuwe seizoen! Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder zijn er speciale welkomstbonussen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's