Eredivisie op Rapport: Gimenez en Zerrouki vallen uit de toon in derby

Reacties

De derde speelronde van de Eredivisie leverde weer genoeg positieve, maar ook vooral enkele negatieve uitschieters op. Zo vielen er bij Feyenoord en FC Utrecht een paar flinke onvoldoendes.

Eredivisie op Rapport: Gimenez en Zerrouki vallen uit de toon in derby
© Pro Shots

De uitblinker van afgelopen weekend, die door de verplaatsing van de competitieduels van Ajax en FC Twente slechts zeven Eredivisie-wedstrijden telde, was VI's Speler van de Week Noah Ohio. De 21-jarige spits van Utrecht was als invaller goed voor twee late goals in de slotfase van het gewonnen uitduel met NAC Breda (1-2) en kreeg een 8.

Ohio was een van de vier spelers die in de rust in de ploeg was gekomen bij Utrecht. Trainer Ron Jans was overduidelijk niet blij met de eerste helft in Breda en haalde onder anderen Zidane Iqbal naar de kant. Het voormalig talent van Manchester United viel door de mand met een 4,5. Ook Almere City-doelman Nordin Bakker en PEC Zwolle-rechtsback Thierry Lutonda kregen dat cijfer.

In de Rotterdamse derby (1-1) waren er twee spelers die een dergelijke dikke onvoldoende kregen. Ramiz Zerrouki viel in negatieve zin op met veel balverlies en een rode kaart en de door Nottingham Forest begeerde Santiago Gimenez kon Feyenoord ook niet aan het zo broodnodige doelpunt helpen tegen Sparta, waar Camiel Neghli met zijn fraaie goal de uitblinker was.

Bekijk hieronder alle beoordelingen die de spelers, trainers en scheidsrechters in het voorbij Eredivisie-weekend kregen. 

NEC Nederland

PEC Zwolle Nederland

PEC Zwolle Nederland

Almere City FC Nederland

PSV Nederland

PSV Nederland

NAC Breda Nederland

FC Utrecht Nederland

FC Utrecht Nederland

FC Groningen Nederland

AZ Nederland

AZ Nederland

Sparta Rotterdam Nederland

Feyenoord Nederland

Feyenoord Nederland

Heracles Almelo Nederland

Willem II Nederland

Willem II Nederland

Go Ahead Eagles Nederland

RKC Waalwijk Nederland

RKC Waalwijk Nederland

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.