Ex-Feyenoorder Ono (44) leeft toe naar laatste profduel uit zijn loopbaan

Reacties

Shinji Ono leeft toe naar het laatste profduel uit zijn loopbaan. Hij kondigde onlangs aan zijn schoenen aan de wilgen te hangen. De inmiddels 44-jarige oud-Feyenoorder speelt zondag 3 december zijn laatste wedstrijd met Hokkaido Consadole Sapporo.

Ex-Feyenoorder Ono (44) leeft toe naar laatste profduel uit zijn loopbaan
© Pro Shots

De Japanner begon zijn loopbaan in eigen land bij Urawa Red Diamonds. Na een sterk optreden op de Confederations Cup met Japan, kwam hij bij Feyenoord op de radar. In 2001 maakte Ono de overstap naar de Eredivisie. Ono maakte deel uit van het Feyenoord-elftal dat in 2002 de UEFA Cup won. Hij werd daarmee de eerste Japanner die die prijs op zijn naam schreef.

Zondag 3 december speelt hij met Sapporo het laatste duel uit zijn profloopbaan. Die wedstrijd is tegen de club waar het allemaal begon voor Ono: Urawa Red Diamonds. Ono nodigde de fans uit om na de wedstrijd gezamenlijk afscheid te nemen in een bar. Hij hoopt op een feestelijk einde van zijn glansrijke loopbaan. 'Hallo allemaal. Ik wil jullie graag heel erg bedanken voor alle support. Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn laatste wedstrijd', zei Ono in een videoboodschap.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.