Ex-Feyenoorder 'Samba Sam' toont klasse en maakt absolute wereldgoal

Reacties

Sam Larsson is met een vliegende start aan het seizoen begonnen. De ex-Feyenoorder maakte maandag een absolute wereldgoal. Het was alweer de derde competitietreffer van de Zweed.

Ex-Feyenoorder 'Samba Sam' toont klasse en maakt absolute wereldgoal
© BeinSport
Antalyaspor
Antalyaspor
2 - 1
Adana Demirspor
Adana Demirspor

Terwijl de voetbalwereld toeleeft naar de start van de Champions League, moest Antalyaspor nog aan de slag maandagavond. Tegen Adana Demirspor moest de aansluiting met de subtop gevonden worden. En daarvoor werd de blik direct gericht op Larsson, die in bloedvorm aan het seizoen was begonnen.

Met twee doelpunten en één assist in drie competitiewedstrijden in de Süper Lig was Larsson goed van start gegaan. Maandag zette hij echter een kroon op zijn begin van het seizoen. Op fenomenale wijze schoot hij Antalyaspor op voorsprong. Een venijnig afstandsschot sloeg als een granaatinslag in de kruising van het vijandelijke doel.

Daarmee staat de teller van Larsson alweer op drie. Vorig seizoen strandde hij in 35 competitiewedstrijden op vijf treffers. Dat aantal lijkt voor de voormalig speler van Feyenoord en SC Heerenveen wel haalbaar nu.

Bekijk hier al onze video's
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.