Ex-Heracles-aanvaller Lakic brengt HSV nederlaag toe

Hamburger SV heeft een kansloze thuisnederlaag geleden tegen Eintracht Frankfurt. Voormalig Heracles Almelo-aanvaller Srdjan Lakic nam de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening (0-2).

Ex-Heracles-aanvaller Lakic brengt HSV nederlaag toe

Die Rothosen waren de afgelopen tijd met een kleine opmars bezig. Na een dramatische seizoensstart leek de ploeg van Rafael van der Vaart de weg naar boven weer te hebben gevonden, maar tegen Frankfurt ging het weer fout.

HSV creëerde weinig kansen, waardoor de bezoekers na een rustige openingsfase zochten naar de openingstreffer. Een schot in de verre hoek van Lakic kon door HSV-doelman René Adler niet meer worden gekeerd.

Een klein kwartier later stond HSV voor een zware opgave, nadat opnieuw Lakic de score verdubbelde. De Kroaat, afgelopen transferperiode overgekomen van VfL Wolfsburg, mocht de bal volledig vrij binnenkoppen.

De thuisploeg slaagde er vervolgens niet in om de spanning terug in de wedstrijd te brengen met de aansluitingstreffer. Frankfurt doet het meer dan uitstekend in de Bundesliga: na de zege deelt de ploeg de derde positie met Borussia Dortmund. HSV staat achtste.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen