Falcao en titelhouder Atlético strijdbaar in ijskoud Kazan

Radamel Falcao (foto) gaat ondanks de vrieskou, het defensieve spel van Rubin Kazan en de 2-0 achterstand voor een goed resultaat in Rusland. Donderdagavond staat de aanvaller van Atlético Madrid aan de aftrap tegen Kazan om de volgende ronde in het Europa League-toernooi te bereiken.

Falcao en titelhouder Atlético strijdbaar in ijskoud Kazan

'We weten hoe we er voor staan, maar we zijn naar Rusland gekomen om te vechten voor onze kans', aldus Falcao tijdens de persconferentie. Het duel in het ijzig koude Kazan zal met name voor de bezoekers uit Madrid en regerend titelhouder van de Europa League een groot obstakel worden.

'De wil om te winnen is belangrijker dan de omstandigheden waar wij mee te maken krijgen', zei de Colombiaan over het duel in Kazan, waar het momenteel dertien graden onder nul is. 'Ik denk niet aan de temperatuur tijdens de wedstrijd. Ik focus me liever op de ploeg.'

De spits van Atlético, die dit seizoen twintig competitietreffers maakte, neemt het volgens eigen zeggen op tegen een sterke tegenstander. 'Rubin liet in de eerste wedstrijd zien dat het verdedigend sterk is en gevaarlijk in de counter kan zijn.'

Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde in het voordeel van de Russen. In het Estadio Vicente Calderón verloor het elftal van trainer Diego Simeone verrassend met 2-0 van Rubin Kazan. Doelpuntenmakers namens de bezoekende ploeg waren Gökdeniz Karadeniz en Orbaiz.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen