'Fantastische' Gomes vraagteken voor laatste duels

Tottenham Hotspur-goalie Gomes moet wellicht het slot van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. De Braziliaanse keeper hield aan de wedstrijd met Bolton Wanderers (1-0 winst) een blessure aan zijn lies over.

'Fantastische' Gomes vraagteken voor laatste duels

'Gomes heeft last van zijn lies', verklaarde coach Harry Redknapp na afloop van de wedstrijd. 'Hij zal een scan moeten ondergaan om te bekijken hoe ernstig zijn kwetsuur is. Ik hoop dat het in orde is.' De manager van de Spurs verklaarde dat de 23-jarige Ben Alnwick de oud-PSV'er zal vervangen in de strijd om de vierde plaats in de Premier League te behouden.

Woensdag moet het uit naar directe concurrent Manchester City en de zondag erop wacht een uitduel met Burnley. Redknapp weet dat de strijd om het laatste ticket voor de voorronde van de Champions League lastig wordt zonder zijn 29-jarige goalie.

'Gomes is fantastisch dit seizoen', meent de manager die zaterdag tegen Bolton Gomes twee briljante reddingen zag verrichten op inzetten van Matthew Taylor. 'Hij heeft alles voor een goede keeper en is weer die keeper waar iedereen het over had toen hij van PSV naar Londen kwam.'

Bekijk hier al onze video's