Farioli neemt Traoré mee naar Servië, Brobbey en Bergwijn blijven thuis

Reacties

Francesco Farioli heeft donderdag in Servië de beschikking over Bertrand Traoré. De kersverse aanwinst is fit genoeg om te spelen in de return tegen FK Vojvodina. Brian Brobbey en Steven Bergwijn zijn er nog niet bij.

Farioli neemt Traoré mee naar Servië, Brobbey en Bergwijn blijven thuis
© Pro Shots
Vojvodina Novi Sad
Vojvodina Novi Sad
1 - 3
Ajax
Ajax

Traoré werd deze transferwindow transfervrij naar Amsterdam gehaald. De aanvaller uit Burkina Faso had een aflopend contract bij Villarreal en Ajax wist te profiteren van die vrije status. In een oefenwedstrijd tegen Vitesse kwam Traoré meteen tot scoren.

De afgelopen dagen trainde hij alweer mee met de groep en als hij ook de sessie van woensdagochtend zonder kleerscheuren doorkomt, reist Traoré met Ajax mee naar Servië. Daar kan hij na zeven jaar dan zijn officiële rentree maken voor de club.

Afgelopen maandag sloten ook EK-gangers Brobbey en Bergwijn weer aan bij de groepstraining van Ajax. Het aanvalsduo heeft echter meer tijd nodig om wedstrijdfit te zijn. Daarom is besloten de twee Oranje-internationals nog niet de reis naar Backa Topola, waar het duel met Vojvodina wordt gespeeld, te laten maken. 

Ajax verdedigt donderdagavond in de tweede voorronde van de Europa League een 1-0 voorsprong in Servië. Afgelopen week waren de Amsterdammers door een doelpunt van Branco van den Boomen te sterk voor de opponent.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.