FC Eindhoven en Den Bosch reageren op bizarre geruchten Messi en Ronaldo

Reacties

FC Eindhoven en FC Den Bosch zien de komst van supersterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo wel zitten. De twee teams werden woensdag verrast door geruchten op de in transfers gespecialiseerde website Transfermarkt. Daar wisten de social teams van de clubs wel raad mee.

FC Eindhoven en Den Bosch reageren op bizarre geruchten Messi en Ronaldo
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het was een opmerkelijk gezicht, maar op de website Transfermarkt stonden ineens de namen van Messi en Ronaldo met de clublogo's van Eindhoven en Den Bosch erachter. De website heeft een speciale pagina met transfergeruchten en daar werden de twee vedettes gelinkt aan de Keuken Kampioen Divisie-clubs.

In het overzicht stond dat de kans dat Messi naar Eindhoven komt met 48 procent was afgenomen en de kans dat Ronaldo volgend jaar bij Den Bosch speelt 33 procent was gedaald. Op sociale media sprak FC Eindhoven meteen van 'The last dance' op 9 augustus, wanneer de twee Brabantse clubs tegenover elkaar staan.

Ook FC Den Bosch heeft gereageerd via X (voorheen Twitter). 'We zijn cooking! Spektakel gegarandeerd.' Of de transfers daadwerkelijk tot stand komen, valt nog te bezien.

Vr 9 aug.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.