FC Groningen en Willem II denken aan Van Mosselveld als algemeen directeur

Reacties

Frank van Mosselveld staat er goed op als algemeen directeur van RKC Waalwijk. De promotiekandidaten FC Groningen en Willem II hebben de veertigjarige Brabander prominent op hun lijstje staan om de functie van algemeen directeur bij hun club in te vullen.

FC Groningen en Willem II denken aan Van Mosselveld als algemeen directeur

FC Groningen en Willem II hebben Van Mosselveld gepolst, de Noorderlingen lijken een streepje voor te hebben. Wel of geen promotie speelt daar uiteraard – zowel voor de club als voor Van Mosselveld zelf – een rol in. Groningen zoekt nog altijd naar een opvolger voor Wouter Gudde die aan het einde van dit seizoen zal stoppen.

Overigens valt de naam van Gudde zowel in Tilburg als in Waalwijk als mogelijke kandidaat. Bij Willem II legt Martin van Geel zijn taken na dit seizoen neer. Bij de koploper in de Keuken Kampioen Divisie valt de naam van oud-speler en huidig Roda JC-directeur Jordens Peters uiteraard ook, maar hij lijkt in Kerkrade te willen blijven.

Groningen kansrijk
Van Mosselveld debuteerde als prof in Tilburg voordat hij na drie seizoenen naar Waalwijk vertrok. Sinds 2017 is hij algemeen directeur bij RKC waar de voormalig verdediger met beperkte financiële middelen promoveerde en handhaafde in de Eredivisie. Onder Van Mosselveld leverden de trainers Fred Grim en Joseph Oosting puik werk af. Henk Fraser heeft het dit jaar moeilijk, RKC staat momenteel zestiende in de Eredivisie.

FC Groningen lijkt op dit moment het meest kansrijk voor Van Mosselveld. Hij heeft naar verluidt al een tweede gesprek gehad met de club. Daarbij moet Van Mosselveld ook een keuze maken of hij vanuit het Brabantse naar het noorden zou willen verhuizen. Zowel Groningen als RKC gaat momenteel niet in op de geruchten. Groningen is volop in de strijd om promotie verwikkeld, terwijl RKC tegen degradatie/play-off-deelname strijdt.

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Willem II
36
22
9
5
73-32
+41
75
2
Roda JC Kerkrade
36
20
12
4
67-32
+35
72
3
FC Groningen
36
21
8
7
68-29
+39
71
4
FC Dordrecht
36
18
13
5
72-49
+23
67
5
De Graafschap
36
19
5
12
58-48
+10
62
* Actueel tot en met 27 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.