FC Groningen laat miskoop Van Veen terugkeren naar Schotland

Reacties

Kevin van Veen gaat weer in Schotland aan de bak. FC Groningen verhuurt de overbodige aanvaller voor een seizoen aan Saint Mirren. Er wordt niet gesproken over een eventuele optie tot koop.

FC Groningen laat miskoop Van Veen terugkeren naar Schotland
© Pro Shots

FC Groningen investeerde een jaar geleden flink in de komst van Van Veen (33), die in de speelstijl die Dick Lukkien voor ogen heeft echter niet uit de verf kwam. De spits verloor zijn basisplaats en werd in het afgelopen halfjaar verhuurd aan Kilmarnock. Een succesverhaal werd dat niet.

In de zomer keerde Van Veen terug bij FC Groningen, waar hij niet in aanmerking kwam voor een nieuwe kans. De aanvaller maakte geen onderdeel uit van de selectie en trainde mee bij de beloften. Er werd door beide partijen druk gezocht naar een oplossing.

Die is inmiddels gevonden, al gaat het mogelijk nog om een tijdelijke oplossing. St. Mirren haalt Van Veen op huurbasis terug naar Schotland. Het is nog niet bekend of de club de mogelijkheid heeft om de aanvaller, die bij FC Groningen nog een contract voor twee jaar heeft, definitief over te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.