FC Groningen presenteert Vaessen

Reacties

Etienne Vaessen is de nieuwe keeper van FC Groningen. De promovendus heeft hem woensdag officieel gepresenteerd, Vaessen tekent voor drie jaar, met een optie voor nog een jaar.

FC Groningen presenteert Vaessen

'Het contact met de club speelde al een tijdje en ik heb alle opties zorgvuldig afgewogen. Ik ben heel blij met deze stap. FC Groningen is een geweldige club met een groot stadion en een mooie achterban. Daar kreeg ik direct een heel goed gevoel bij en daarnaast was ik onder de indruk van de presentatie en het ontwikkelplan van de club', aldus Vaessen via de clubkanalen van Groningen.

'Ik ben op een goede leeftijd voor een keeper en wil in de komende jaren blijven doorgroeien. Dat kan in mijn ogen heel goed bij FC Groningen. Ik zal de komende jaren alles geven voor deze club. Het moet zo snel mogelijk weer een stabiele Eredivisie-club worden met uitzicht op meer en daaraan wil ik een mooie bijdrage leveren.'

De 28-jarige Vaessen komt over van RKC Waalwijk, waar hij onder Frank van Mosselveld werkte. Van Mosselveld is nu algemeen directeur van Groningen en dus treffen de twee elkaar weer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.