FC Groningen vindt tijdelijke oplossing voor overbodige aanvaller

Reacties

Kristian Lien staat voor een tijdelijke terugkeer naar zijn vaderland. De Noorse spits van FC Groningen gaat op huurbasis voor een paar maanden naar Kristiansund.

FC Groningen vindt tijdelijke oplossing voor overbodige aanvaller
© Pro Shots

Lien (22) kwam vorig jaar van Mjøndalen naar FC Groningen, maar wist in zijn eerste seizoen in Nederland weinig potten te breken. De spits kwam tot vijftien competitiewedstrijden, waarvan slechts twee als basisspeler, en scoorde slechts eenmaal. Dat was in de 3-0 overwinning op TOP Oss.

Voor komend seizoen hoefde Lien op niet heel veel meer speelminuten te rekenen. Romano Postema en Thom van Bergen vormden in de succesvolle comeback van vorig seizoen in de KKD het spitsenduo en met Thijs Oosting en Brynjólfur Willumsson werden er al twee nieuwe spelers aangetrokken die ook op de plekken voorin uit de voeten kunnen.

Willumsson werd overigens overgenomen van Kristiansund en Lien kan zijn plekje in de kleedkamer straks overnemen. FC Groningen gaat de aanvaller tot december verhuren. De deal is nog niet helemaal afgerond, maar het is de bedoeling dat deze donderdag de laatste puntjes op de i worden gezet. Het contract van Lien bij FC Groningen loopt nog tot 2027 door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.