FC Kopenhagen in blessuretijd naast matig Man City

FC Kopenhagen poetste tweemaal een achterstand weg tegen Manchester City. In blessuretijd maakten de Denen de 2-2.

In de eerste minuut van blessuretijd kopte Martin Vingaard geheel vrijstaand de bal in het Engelse doel na een voorzet van Dame N'Doye: 2-2. Het was niet de eerste keer dat Kopenhagen profiteerde van matig verdedigen van de bezoekers. In de 56ste minuut kopte Ailton Almeida al raak na een hoekschop, ook hij stond helemaal vrij.

City had in Kopenhagen twee keer een voorsprong genomen. De eerste was te danken aan een blunder van doelman Jesper Christiansen, die voor rust een zwak schot onder zich door liet glippen. En in de 61ste minuut tekende Stephen Ireland met een volley voor de tweede voorsprong: 1-2.

Maar uiteindelijk verdiende Man City niet te winnen. Bij vlagen lieten de mannen van coach Mark Hughes wel iets van hun klasse zien, maar even vaak toonden zij aan dat zij zelfvertrouwen ontberen en verdedigend niet al te sterk zijn. Zoals bleek in blessuretijd.