FC Utrecht heeft alsnog zicht op langere samenwerking met Fraulo

Reacties

Het zou zomaar kunnen dat de Deense middenvelder Oscar Fraulo (20) dit seizoen opnieuw actief zal zijn voor FC Utrecht. Hij kan mogelijk opnieuw gehuurd worden van Borussia Mönchengladbach.

FC Utrecht heeft alsnog zicht op langere samenwerking met Fraulo
© Pro Shots

Fraulo heeft dit seizoen geen uitzicht op een belangrijke rol bij de Bundesliga-club, die mee lijkt te willen werken aan een verhuur. De Deen met Italiaanse roots speelde vorig jaar op huurbasis in de Domstad en werd meermalen geloofd door trainer Ron Jans, die dus wel gecharmeerd was van Fraulo. Hij kwam in alle competities tot 35 duels voor Utrecht.

Een opvallend moment van Fraulo was zijn winnende doelpunt tegen Ajax in oktober vorig jaar, al viel hij in de finale van de play-offs om Europees voetbal juist weer in negatieve zin op met een domme rode kaart. Dat bleek een kantelpunt in het duel dat Go Ahead Eagles na verlenging naar zich toetrok.

In de huurverbintenis van afgelopen seizoen zat een optie tot koop, maar die kon niet worden gelicht door FC Utrecht. Nu is er dus alsnog zicht op een langer (tijdelijk) verblijf van Fraulo bij de club. De Deens jeugdinternational ligt nog tot medio 2026 vast bij Gladbach, dat hem in 2022 oppikte bij FC Midtjylland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.