FC Zwolle test ervaren Braziliaanse middenvelder

FC Zwolle hoopt snel overeenstemming te bereiken met Tiago Bernardi. De Braziliaanse middenvelder, die ook als centrale verdediger uit de voeten kan, zal zich vermoedelijk nog deze week in de hoofdstad van Overijssel melden voor een trainingstage.

FC Zwolle test ervaren Braziliaanse middenvelder

Bernardi speelde eerder bij Santos, FC Thun en Coritiba. De 28-jarige en 1 meter 91 lange speler van Coritiba is een ervaren kracht. Met Thun kwam Benardi in het seizoen 2005/06 uit in de Champions League. De Braziliaan speelde toen tegen Ajax, Arsenal en Sparta Praag.

'We hebben gezocht naar jonge talenten', zegt Zwolle-coach Everse, 'maar spelers van het kaliber Eric Botteghin zijn niet zo makkelijk te vinden. Daarom kijk ik nu naar ervaring, naar jongens die al wat hebben meegemaakt en goed kunnen voetballen. Ik hoop dat deze jongen ons weer iets sterker maakt.'

FC Zwolle heeft een voorstel neergelegd bij Arsenal over de huur van Vincent van den Berg. Daarover hoort de club donderdag meer. Esteban Giglio krijgt een contractvoorstel. De linksback uit Argentinië kan voor een jaar tekenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen