Feest in Breda: NAC is terug in de Eredivisie en dat wil het weten

Reacties

NAC Breda keert na vijf jaar terug in de Eredivisie en dat wilden de fans weten. Na het winnen van de play-offs kwamen de fans en de selectie bij elkaar op P5 in Breda om de promotie te vieren. 

Feest in Breda: NAC is terug in de Eredivisie en dat wil het weten
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
4 - 1
NAC Breda
NAC Breda

En dat resulteerde in de welbekende beelden van uitzinnige spelers, al even enthousiaste supporters en dreunende housebeats van niemand minder dan Hardwell. Onder anderen aanvoerder Cuco Martin sprak de massaal aanwezige aanhang van de Parel van het Zuiden toe. 'Ik kan alleen maar zeggen: dankjewel voor alles. Jullie stonden achter ons, ik hou van jullie!', schreeuwde Martina uit.

Ook Boy Kemper sprak de fans toe, terwijl Martin Koscelnik simpelweg zijn spierballen liet zien. Dat zal NAC ook komend seizoen in de Eredivisie moeten doen, want het gaat als nummer acht van de Keuken Kampioen Divisie naar het hoogste niveau. Trainer Jean-Paul van Gastel zal er dan niet meer bij zijn. Hij wil weer in het buitenland aan de slag. De Belg Carl Hoefkens wordt zijn opvolger.

Met het feest op het parkeerterrein naast het Rat Verlegh Stadion zijn de festiviteiten nog niet voorbij. Maandagmiddag wordt NAC op het bordes op de Grote Markt in Breda vanaf 16.00 uur gehuldigd door burgemeester Paul Depla. NAC is terug in de Eredivisie en dat willen ze in Breda weten. Het is ongetwijfeld nog een lange nacht geworden. 

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.