Feyenoord begint Champions League-campagne met Hwang in de basis

Reacties

Feyenoord begint donderdag tegen Bayer Leverkusen aan een nieuw seizoen in de Champions League. Dat doen de Rotterdammers met vier andere namen ten opzichte van het Eredivisie-duel met FC Groningen.

Feyenoord begint Champions League-campagne met Hwang in de basis
Feyenoord
Feyenoord
0 - 4
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Feyenoord moet het tegen de Duitse landskampioen doen zonder Bart Nieuwkoop, die in de Euroborg geblesseerd uitviel. Ten opzichte van het duel met Groningen verdwijnen ook Gijs Smal, Chris-Kévin Nadje en Gjivai Zechiël uit het elftal. Trainer Brian Priske kiest tegen Leverkusen voor Gernot Trauner, Antoni Milambo en Hwang In-Beom, die zijn debuut maakt.

Door de basisrentree van Trauner schuift Dávid Hancko op naar de linksbackpositie. Hwang begint met Ramiz Zerrouki en Quinten Timber op het middenveld. Milambo neemt de plaats van Nieuwkoop in en bekleedt op papier de positie van rechtsbuiten. Bij balbezit van Leverkusen schuift het talent normaal gesproken een linie naar achteren. Het duel met Leverkusen begint om 18.45 uur.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Hwang, Timber; Milambo, Gimenez, Paixão.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.