Feyenoord begint Youth League-seizoen met nipte nederlaag

Reacties

De Onder-19 van Feyenoord heeft niet het goede voorbeeld aan de hoofdmacht kunnen geven. De ploeg van trainer Dennis te Braak ging op 1908 onderuit tegen de leeftijdsgenoten van Bayer Leverkusen.

Feyenoord begint Youth League-seizoen met nipte nederlaag
© Pro Shots
Feyenoord U19
Feyenoord U19
1 - 2
Bayer Leverkusen U19
Bayer Leverkusen U19

Halverwege de eerste helft was het voor het eerst raak in Rotterdam. Linksback Ben Hawighorst kon alleen op het doel van Ismail Ka af na een aanvalsopzet uit het boekje van de gasten uit Duitsland. Hawighorst schoof de bal eenvoudig langs Ka.

Na ruim een uur spelen verdubbelde Francis Onyeka de marge. Omdat Feyenoord de bal niet wegkreeg bij een hoekschop belandde de bal zomaar voor de voeten van de 17-jarige middenvelder, die de bal genadeloos tegen de touwen schoot.

De aansluitingstreffer van de thuisploeg was van grote schoonheid. De zestienjarige Ayoub Ouarghi krulde de bal zeer fraai in de verre bovenhoek. Verder dan dat kwam Feyenoord niet. Voor Te Braak en zijn pupillen wacht komende dinsdag een kraker tegen PSV. De eerstvolgende Youth League-wedstrijd is op woensdag 2 oktober, uit bij Girona.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.