Feyenoord bevestigt uittocht van stafleden: 'Herinneringen voor altijd'

Reacties

Sipke Hulshoff vertrekt definitief bij Feyenoord. De assistent-trainer voegt zich zoals verwacht bij Arne Slot, die woensdagavond zijn eerste interview als hoofdtrainer van Liverpool gaf. De Rotterdammers namen in die schaduw ook afscheid van Hulshoff.

Feyenoord bevestigt uittocht van stafleden: 'Herinneringen voor altijd'
© Pro Shots

Woensdag werden de laatste formaliteiten rondom de overstap van Hulshoff afgerond, meldt Feyenoord. Daardoor is de assistent-trainer vrij om Slot naar Anfield te volgen. Ook Head of Performance Ruben Peeters werd uitgezwaaid naar Engeland. Hij gaat eveneens verder bij de Britse topclub.

Via de officiële kanalen van Feyenoord reageerde Hulshoff ook op zijn vertrek uit De Kuip. 'Ik wil de supporters bedanken voor de geweldige steun die we als team hebben gekregen de afgelopen jaren. Feyenoord is een fantastische club en ik wens ze heel veel succes toe komend seizoen – iets dat makkelijk te roepen is maar wat ik uit de grond van mijn hart meen.'

'Ik heb me in Rotterdam ontzettend op mijn plek gevoeld, mede dankzij alle mensen op de werkvloer die ervoor hebben gezorgd dat we als staf ons werk goed konden doen', verklaart Hulshoff de warme relatie met Feyenoord. 'De herinneringen, zeker aan de mooie prijzen die we met de club hebben gewonnen, bijven voor altijd.'

Hulshoff kwam in 2021 van FC Volendam over naar Rotterdam-Zuid. Hij begon als trainer van de beloften, maar Slot haalde hem snel bij zijn staf als assistent. Ook was hij assistent van bondscoach Ronald Koeman, maar vlak voor de start van het EK gaf hij die functie op, omdat hij Slot zou volgen naar Liverpool. Bij Feyenoord veroverde Hulshoff de landstitel en won hij de KNVB-beker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.