Feyenoord breekt contract KKD-revelatie open

Reacties

Feyenoord heeft het contract van Ilias Sebaoui met een jaar verlengd. De 22-jarige aanvaller heeft een sterk seizoen achter de rug, als huurling bij FC Dordrecht.

Feyenoord breekt contract KKD-revelatie open

Sebaoui, vorig jaar overgekomen van Beerschot, had nog een contract voor één jaar. Nu ligt hij tot medio 2026 vast, met een optie voor nog een seizoen.

Feyenoord verhuurde de Belgische Marokkaan onmiddellijk aan Dordrecht. Hij hielp De Schapenkoppen met elf goals en zeven assists naar de vierde plek en play-offs.

'Vorig seizoen heb ik veel geleerd bij FC Dordrecht', vertelt Sebaoui op de clubsite van Feyenoord. 'Dat ik nu bij mag tekenen bij Feyenoord zie ik als een beloning voor de groei die ik heb doorgemaakt, maar ook als een aanmoediging om gretig te blijven. Ik ben er trots op dat ik in de voorbereiding een kans krijg om me te laten zien bij het eerste elftal, dus ik kijk enorm uit naar de komende weken.'

Feyenoord verlengde eerder ook de contracten van Antef Tsoungui en Shiloh 't Zand, twee andere spelers die waren gestald bij Dordrecht.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.