Feyenoord completeert technische staf met Scandinavisch tweetal

Reacties

Björn Hamberg en Lukas Babalola zijn de nieuwe assistent-trainers van Feyenoord. Dat heeft de club uit Rotterdam vrijdagmiddag bekendgemaakt. De technische staf van nieuwe hoofdtrainer Brian Priske is nu compleet.

Feyenoord completeert technische staf met Scandinavisch tweetal
© Pro Shots

Babalola (27) komt uit Denemarken en kent Priske goed. Bij Sparta Praag was hij namelijk ook al assistent-trainer van Priske. Samen won het tweetal afgelopen seizoen zowel de Tsjechische titel als beker. 

De Zweedse Hamberg (39) was de afgelopen jaren de vaste assistent van Graham Potter. Zo werkte het tweetal onder anderen samen bij Swansea en Chelsea. Potter stond ook op de lijst van Feyenoord op Arne Slot op te volgen, maar zo ver kwam het dus niet. De naam van Hamberg zong al langer in De Kuip

John de Wolf blijft overigens ook assistent-trainer in Rotterdam Zuid. Jyri Nieminen traint komend seizoen de doelmannen, Etiënne Reijnen blijft actief als analist en adviseur van de technische staf.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.