Feyenoord geeft signaal af met driejarig contract Priske

Reacties

Brian Priske is de komende drie seizoenen de nieuwe trainer van Feyenoord. Uit de duur van de verbintenis spreekt dat de bekerwinnaar veel vertrouwen heeft in de opvolger van Arne Slot.

Feyenoord geeft signaal af met driejarig contract Priske
© Pro Shots

Feyenoord zal de overeenkomst, die nu helemaal in kannen en kruiken is, vermoedelijk morgen al openbaar maken. Daarna kan de nieuwe trainer zich gaan buigen over de selectie en de voorbereiding. Het ligt in de lijn der verwachting dat Feyenoord een aantal basisspelers van vorig seizoen zal kwijtraken. Nu al is er voorzichtige belangstelling in spelers zoals Santiago Giménez, Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida. Priske zal zijn inbreng willen hebben bij de samenstelling van de selectie.

Feyenoord begint 1 juli met de eerste training. De club speelt daarna op 6 juli zijn eerste oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Daarna volgt er een oefenduel met Cercle Brugge, voordat Priske met zijn groep op trainingskamp gaat naar Oostenrijk, waar Feyenoord van 22 tot en met 27 juli verblijft. Aansluitend vliegt de club naar Lissabon voor een wedstrijd tegen Benfica om de Eusebio Cup. Op 4 augustus volgt dan het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen kampioen PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.