Feyenoord heeft Argentijnse spits Carranza binnen

Reacties

Feyenoord heeft Julián Carranza aangetrokken. De 24-jarige aanvaller komt transfervrij over van het Amerikaanse Philadelphia Union en tekent een contract voor vier seizoenen in De Kuip.

Feyenoord heeft Argentijnse spits Carranza binnen
© Pro Shots

Met de komst van Carranza dekt Feyenoord zich alvast in voor een mogelijk vertrek van Santiago Giménez, die afgelopen seizoen clubtopscorer werd van de Rotterdammers. Carranza was in het lopende MLS-seizoen goed voor zes goals in twaalf wedstrijden. Vorig jaar maakte de Argentijn veertien doelpunten in 31 wedstrijden.

'Ik voelde me erg vereerd dat Feyenoord interesse in me toonde', aldus Carranza op de website van Feyenoord. 'Het is een grote club in Europa, die actief is in de Champions League en een manier van spelen heeft die in mijn ogen goed bij me past. De afgelopen jaren ben ik gegroeid als speler in de MLS, en nu moet ik aantonen dat ik klaar voor deze nieuwe stap. Ik kan niet wachten om op het veld te staan en alles te geven voor het team en de supporters.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Carranza is de vierde nieuwkomer voor Feyenoord, na Gijs Smal (FC Twente), Anis Hadj-Moussa (Patro Eisden) en Chris-Kévin Nadje (FC Versailles). Brian Priske werd aangesteld als opvolger van Arne Slot.

Leer Julián Carranza via VI PRO beter kennen:

Spelersprofiel

J. Carranza


Geboortedatum:
22 mei 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Oncativo
Nationaliteit
Argentinië
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
66 kg
Huidige club:
Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.