Feyenoord meldt zich voor Argentijn van Brighton

Reacties

Feyenoord heeft zich gemeld voor Facundo Buonanotte. De club is met Brighton & Hove Albion in onderhandeling over het huren van de middenvelder.

Feyenoord meldt zich voor Argentijn van Brighton
© Pro Shots

Brighton meldde zich eerder bij Feyenoord voor Mats Wieffer, nu proberen de Rotterdammers dus een speler uit Engeland weg te halen. Feyenoord zet in op een huurconstructie voor Buonanotte. De negentienjarige Argentijn heeft bij Brighton nog een contract tot de zomer van 2027.

'Die mensen doen heel punctueel hun werk, doen heel veel op basis van data en analyse', zei algemeen directeur Dennis te Kloese in VI over Brighton naar aanleiding van de transfer van Wieffer. 'Als zij hét moment zien, dan gaan ze niet heel moeilijk zitten doen. Dan bepalen ze de waarde van een speler op de transfermarkt en benaderen dat vervolgens op een hele professionele, correcte en directe manier, in de trant van "wij vinden dat deze speler zoveel waard is, is dat voor jullie te bespreken?"'

Feyenoord legde deze transferperiode al meerdere spelers vast: Julián Carranza, Gijs Smal, Devin Haen (verhuurd aan FC Dordrecht), Chris-Kévin Nadje, Jeyland Mitchell en Anis Hadj Moussa kwamen naar De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.