Feyenoord-spits Gimenez verklapt: 'AC Milan meldde zich'

Reacties

AC Milan heeft op Deadline Day nog serieus werk gemaakt van Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Dit verklapt de Mexicaanse spits zelf in zijn thuisland Mexico, waar hij revalideert.

Feyenoord-spits Gimenez verklapt: 'AC Milan meldde zich'
© ESPN Mexico

Gimenez komt mogelijk niet meer in actie voor Feyenoord in 2024, naar eigen zeggen scheelde het niet veel of de Mexicaan had überhaupt niet meer voor de Rotterdammers gespeeld. Tijdens zijn revalidatieperiode in zijn eigen land schoof hij aan bij ESPN Mexico, waar hij vertelde over de afgelopen transferperiode.

'Op de laatste dag van de transfermarkt werd het opeens heel druk voor mij', blikte de spits terug. 'AC Milan kwam voor me, maar we kwamen niet tot een akkoord vanwege de vraagprijs van Feyenoord en het gebrek aan tijd.'

Zelf had Gimenez wel trek in een Serie A-avontuur. 'Naar Milan gaan is als een droom voor me. Als kind groeide ik op met beelden van Ronaldo, Ronaldinho, Kaká… Het kwam er uiteindelijk niet van, maar dat deze club interesse toonde, zorgt ervoor dat ik me belangrijk voel. Ik sta er nog steeds open voor.'

Milan was niet de enige club die aan Gimenez trok, Nottingham Forest kwam zelfs herhaaldelijk terug voor de Mexicaan. Feyenoord stond uiteindelijk na diverse biedingen niet onwelwillend tegenover een vertrek van Gimenez, maar die had zelf geen trek in de stap naar Forest.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.