Feyenoord vermoedelijk tegen stevig gewijzigd Lazio

Reacties

Feyenoord neemt het woensdagavond waarschijnlijk op tegen een flink gewijzigd Lazio. Vermoedelijk voert Maurizio Sarri drie wijzigingen door ten opzichte van afgelopen zaterdag, toen de Italianen met 2-0 wonnen van Sassuolo, en zes ten opzichte van de vorige keer dat Feyenoord en Lazio tegenover elkaar stonden.

Feyenoord vermoedelijk tegen stevig gewijzigd Lazio
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Lazio
Lazio

Woensdag neemt Feyenoord het in de Champions League op tegen Lazio. De Rotterdammers hebben drie punten in de groep en staan daarmee derde, onder Atlético Madrid en Lazio, die beide een punt meer hebben. Vorig seizoen speelde Feyenoord in de groepsfase van de Europa League al twee keer tegen Lazio. Toen verloor het eenmaal (4-2) en won het in eigen huis met 1-0.

Volgens Corriere dello Sport voert Sarri drie wijzigingen door ten opzichte van het vorige duel van Lazio. Achterin keert Elseid Hysaj terug op de back. Dat gaat ten koste van Manuel Lazzari. Centraal achterin wordt Nicolò Casale verwacht in plaats van Patric naast Alessio Romagnoli. Daarnaast moet Pedro Rodríguez zijn plek afstaan aan Mattia Zaccagni.

De drie 'nieuwelingen' zaten zaterdag allemaal nog op de reservebank, maar waren eerder dit seizoen overwegend basisspeler. In de vermoedelijke opstelling staan vijf spelers die namens Lazio in de vorige ontmoeting met Feyenoord ook al in de basis stonden: Zaccagni, Felipe Anderson, Hysaj, Casale en doelman Ivan Provedel.

Vermoedelijke opstelling: Provedel; Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj; Guendouzi, Rovella, Luis Alberto; Anderson, Castellanos, Zaccagni.

UEFA Champions League

Stand Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 30 aug. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.