Feyenoord warmt aanhang met fraaie video op voor Roma-thuis

Reacties

De hunkering naar weer een mooie Europese avond is voelbaar bij Feyenoord. De club heeft op de dag van de thuiswedstrijd tegen AS Roma in de knock-outfase van de Europa League een speciale video gedeeld om de honger nog wat te vergroten.

Feyenoord warmt aanhang met fraaie video op voor Roma-thuis
© Feyenoord
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Laten we geschiedenis schrijven', schrijft de club op social media bij het delen van de video. In het filmpje wordt teruggeblikt op de recente ontmoetingen met Roma. Op de dubbele confrontatie in de Europa League in 2015, op de Conference League-finale van 2022 en het tweeluik van vorig jaar in de Europa League. Feyenoord was dicht bij succes in die ontmoetingen, maar ging wel telkens ten onder.

'Klaar met het lijden, klaar om te strijden. Klaar om een nieuw hoofdstuk in te wijden', zegt de stem in de video, die als opwarmer voor de wedstrijd van donderdagavond bedoeld is. Feyenoord begint in De Kuip om 18.45 uur aan de nieuwe confrontatie met de Romeinen. De return in Stadio Olimpico wordt volgende week donderdag gespeeld. Dan wordt om 21.00 uur afgetrapt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.