Feyenoord wil superstart in Arnhem: fraaie odds voor debutanten

ADVERTORIAL – Kan Feyenoord het nieuwe Eredivisie-seizoen beginnen met een overwinning? Arne Slot gaat met zijn ploeg zondagmiddag op bezoek bij Vitesse. Blik vooruit op het interessante duel in Arnhem en speel mee bij Unibet!

Feyenoord wil superstart in Arnhem: fraaie odds voor debutanten
© Pro Shots

Feyenoord beleefde een uitstekend eerste seizoen onder Slot, maar de wedstrijden tegen Vitesse vormden voor de coach wel twee smetjes. In Arnhem werd vorig seizoen met 2-1 verloren door de Rotterdammers, die later in De Kuip met 0-1 onderuitgingen tegen de subtopper. Feyenoord heeft dus wat recht te zetten. De odd voor een overwinning van de bezoekers is 1.87. Of zie jij het team van trainer Thomas Letsch opnieuw Feyenoord pijn doen? Inzetten op een verrassende overwinning van de thuisploeg kan je 4.00 keer de inleg opleveren.

Letsch heeft deze zomer flink moeten sleutelen aan zijn team. Hij zag belangrijke spelers als Danilho Doekhi, Jacob Rasmussen, Riechedly Bazoer en Loïs Openda vertrekken. Het verlies van die sterke krachten brengt onzekerheid met zich mee en de vraag is nu hoe sterk het vernieuwde Vitesse is. In de oefenserie die uit zes duels bestond, werd alleen van Maccabi Haifa gewonnen. Lukt het Feyenoord om te profiteren van de vele veranderingen bij Vitesse?

Bij Feyenoord is het onder meer uitkijken naar de nieuwe aanvallers. Voorin kunnen Oussama Idrissi, Danilo Pereira en Javairô Dilrosun gaan debuteren. De Mexicaanse spits Santiago Giménez is nog niet speelgerechtigd. De afwezigheid van Giménez biedt voor Danilo al een mooie gelegenheid om zijn kans te grijpen. De quoteringen voor een goal van de spits die in het seizoen 2020/21 voor FC Twente zeventien keer scoorde in de Eredivisie is 2.45. Doelpunten van Dilrosun (2.90) en Idrissi (3.45) kunnen nog meer opleveren.

Inzetten op de wedstrijduitkomst is via Bet Builder te combineren met het inzetten op doelpuntenmakers. Die combinaties kunnen mooie quoteringen opleveren. Een voorbeeld: voor een zege van Feyenoord in combinatie met een goal van Danilo staat een quotering van 3.30. Een voorbeeld vanuit Vitesse-perspectief: een overwinning van de Arnhemmers in combinatie met een doelpunt van Nikolai Baden Frederiksen (7.00).

Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en pak je kansen op deze mooie Eredivisie-dag. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder zijn er mooie welkomstbonussen beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's