FIFA-film vestigt record, veldslag in Zuid-Amerika

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

FIFA-film vestigt record, veldslag in Zuid-Amerika

• Het zit FIFA-president Sepp Blatter (foto) en zijn organisatie niet mee. Nu is ook de film van de wereldvoetbalbond hopeloos mislukt. De FIFA-productie United Passions heeft een historisch lage opbrengst van 918 dollar in de Verenigde Staten genoteerd, volgens The Hollywood Reporter. De Amerikaanse première van de film trok slechts twee toeschouwers, zoals eerder al gemeld. Het is overigens onbekend of het duo steekpenningen ontving om naar de bioscoop te komen.

'Mooi weer is op die leeftijd ook belangrijk. Genk wordt moeilijk. Het zal eerder Los Angeles, Miami of de Emiraten zijn'
Thibaut Courtois is in het tv-programma Café Corsari eerlijk over een mogelijke terugkeer naar RC Genk. De Belgische doelman bouwt liever af onder tropische omstandigheden.

Djibril Cissé is gedurende zijn voetballoopbaan altijd al een clubhopper geweest, maar maakt het nu wel heel bont. De Franse spits tekent volgens The Reunion Info een contract voor vijf wedstrijden bij JS Saint-Pierroise. De club komt uit in de hoogste divisie van Réunion, een Frans eiland ten oosten van Madagaskar.

Djibril Cissé speelde dit seizoen voor SC Bastia, maar staat binnenkort als spits op een eiland.
Djibril Cissé speelde dit seizoen voor SC Bastia, maar staat binnenkort als spits op een eiland.

• De slotfase van de Copa América-wedstrijd tussen Brazilië en Colombia was Zuid-Amerikaans voetbal op z'n best. Bloed aan de paal. Na het laatste fluitsignaal liep het compleet uit de hand. De veldslag leverde uiteindelijk twee slachtoffers op: Neymar en Carlos Bacca kregen de rode kaart. Colombia won overigens met 1-0, maar dat geheel terzijde. Bekijk hier de beelden van Sport1.

• Volgens Spaanse media lachten Ángel Di María en Lionel Messi deze week in de spelerstunnel niet bondscoach Gerardo Martino uit, maar was Sergio Agüero het doelwit. Het feit dat de Manchester City-spits een slechte afloop voorspelde, maakte de twee aan het lachen. De prognose van de kleine aanvaller kwam wel uit: de Argentijnen kwamen tegen Paraguay niet verder dan 2-2, na een 2-0 voorsprong.

• De inwoners van Venezuela waren uitzinnig van vreugde na de winst van de nationale ploeg op Colombia tijdens de strijd om de Copa América. Het resultaat was natuurlijk mooi meegenomen, maar het feit dat tv-presentatrice Yuvi Pallares uit de kleren ging, bracht Venezolaanse mannen helemáál in extase.

Newcastle United heeft het derde tenue voor komend seizoen gepresenteerd. De outfit doet denken aan de shirts van Paris Saint-Germain. De zes Franse spelers van The Magpies zullen zich ongetwijfeld thuis voelen in het nieuwe ontwerp.  

'Heb je ooit een club gezien waar de supporters na uitschakeling nog steeds de spelers steunen, acties op touw zetten om de club financieel te ondersteunen en op bezoek gaan bij de trainer om het vertrouwen in hem uit te spreken? Dat kan echt alleen bij NAC.'
Adnane Tighadouini roemt de charme van NAC Breda op de clubwebsite. De publiekslieveling zal na bovenstaande woorden niet minder populair worden in het Rat Verlegh Stadion, ook al flirtte hij met een transfer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.