Finale Champions League razendsnel verstoord door veldbestormers

Reacties

Al in de eerste minuut van de Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid zijn toeschouwers op het veld gekomen. De wedstrijd moest worden stilgelegd.

Finale Champions League razendsnel verstoord door veldbestormers
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Een van de fans die het veld opkwam, zocht een speler van Real Madrid op voor een selfie. De beveiligers konden niet alle veldbetreders snel in de kraag grijpen. De tweede en derde veldbestormer kwamen kort na de eerste binnen de lijnen. Dortmund-coach Edin Terzic aanschouwde het met verbazing. Een van de veldbestormers werd met hulp van Dortmund-speler Marcel Sabitzer gegrepen.

Een van de fans die het veld op was gekomen, werd bij het weer betreden van de tribune aangepakt door andere toeschouwers. Het waren pijnlijke minuten voor de UEFA en de organisatie op Wembley. In het stadion in Londen ging het ook al mis op veiligheidsgebied bij de finale van het EK 2020. Er was op weg naar de Champions League-finale tussen Dortmund en Real ruim vijf miljoen euro extra uitgetrokken voor de beveiliging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg de eindstrijd in de Champions League met VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.