Flick komt met mogelijk moment voor de rentree van De Jong

Reacties

Barcelona is klaar op de transfermarkt. De ploeg van Hansi Flick is nog foutloos in La Liga en heeft bovendien te maken met regelgeving die het de club moeilijk maakt om nog teel te doen, dus de Duitse coach gaf vrijdag aan dat het hierbij blijft. Over de terugkeer van Frenkie de Jong was wel een schatting, maar nog geen uitsluitsel.

Flick komt met mogelijk moment voor de rentree van De Jong
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
7 - 0
Real Valladolid
Real Valladolid

'Ik hoop dat hij geen operatie nodig heeft', aldus Flick over de middenvelder die sinds eind vorig seizoen niet meer in actie kwam en ook het EK met Oranje moest missen. Als de balkunstenaar uit Arkel niet onder het mes hoeft, zou zijn terugkeer na een slepende enkelblessure weleens kunnen naderen, maar dat is nog niet duidelijk.

Flick, op de persconferentie daags voor de thuiswedstrijd tegen Real Valladolid: 'Frenkie werkt aan zijn herstel en boekt goede vooruitgang. Ik hoop dat hij er na de interlandperiode weer bij is, maar dat kan ik nog niet bevestigen', klonk het vanuit Catalonië. De Jong ontbrak vanzelfsprekend in de selectie van Ronald Koeman voor de eerste interlands sinds het EK.

Na de interlandperiode wacht Barcelona de topper en regioclash op het veld van Girona, de club van De Jongs voetbalvrienden Daley Blind en Donny van de Beek, en binnenkort ook van Arnaut Danjuma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.