Flikt Kudus het weer? Fraaie Ajax-odds voor clash met Liverpool

ADVERTORIAL – Zes dagen na de indrukwekkende zege op Rangers FC staat Ajax voor een nieuwe test in de Champions League: Liverpool-uit. Mohammed Kudus, Steven Bergwijn, Dusan Tadic of misschien wel Brian Brobbey; wie van de Ajax-aanvallers kan schitteren op Anfield? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Flikt Kudus het weer? Fraaie Ajax-odds voor clash met Liverpool
© Pro Shots

Alfred Schreuder verraste vorige week met zijn keuze voor Kudus als eerste spits tegen Rangers. De keuze van de Ajax-coach pakte geweldig uit in die eerste groepswedstrijd. Kudus scoorde, gaf een assists en werd aangewezen als een van de grote uitblinkers. De 22-jarige Ghanees startte zaterdag tegen SC Heerenveen opnieuw in de punt van de aanval en maakte weer indruk. De concurrent van Brobbey scoorde twee keer bij de 5-0 zege op Heerenveen. Vanuit zijn nieuwe positie was Kudus zowel tegen Rangers als Heerenveen dreigend. Zijn nieuwe rol biedt ook kansen voor jou. Wat te denken van de odd van 1.90 voor minstens één schot op doel van Kudus tegen Liverpool? Tegen Rangers kwam de Ajacied tot één schot op doel, in zijn optreden van 71 minuten tegen Heerenveen waren het er twee.

Dat de Liverpool-defensie momenteel kwetsbaar is, werd vorige week in Napels nog eens duidelijk. Napoli versloeg The Reds met 4-1. Met name Joe Gomez zakte door het ijs bij de ploeg van Jürgen Klopp, waar Virgil van Dijk ook niet sterk speelde. Liverpool hield dit seizoen in slechts twee van zijn acht duels de nul. Er lonken dus kansen voor de Ajax-aanvallers. De odd voor een goal van man in vorm Kudus is 3.80. Bekijk hieronder een selectie met quoteringen voor goals van Ajacieden.

Odds doelpuntenmakers Ajax:
- Brian Brobbey: 3.55
- Mohammed Kudus: 3.80
- Steven Bergwijn: 3.80
- Dusan Tadic: 4.25
- Lucas Ocampos: 4.25
- Steven Berghuis: 4.80
- Kenneth Taylor: 5.10

Gewoon inzetten op het wedstrijdresultaat kan vanzelfsprekend ook. Voor een overwinning van Ajax op heilige grond staat een odd van 5.50. Vorig seizoen wonnen de Amsterdammers al hun groepswedstrijden. Liverpool-uit is natuurlijk wel een uitdaging van een ander kaliber. De Engelse topclub verloor slechts twee keer in zijn vorige 46 Europese campagnes zijn eerste thuiswedstrijd. De quotering voor een zege van Liverpool is 1.56.

Bet Builder Boost
Met de speciale Bet Builder Boost kun jij bij Unibet profiteren van extra voordeel. De Bet Builder Boost van 25 procent is geldig voor de Europese wedstrijden die dinsdag, woensdag en donderdag gespeeld worden. Na het selecteren van meerdere weddenschappen voor één wedstrijd via de optie Bet Builder wordt de boost zichtbaar.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's