Fraaie acties Unibet: 50x je inzet als Feyenoord scoort en extra kans Giménez!

ADVERTORIAL - Donderdagavond is het de beurt aan Feyenoord om de Champions League-campagne af te trappen. Om 18.45 uur staan de Rotterdammers tegenover Bayer Leverkusen, de ploeg die vorig seizoen nog ongeslagen kampioen van Duitsland werd. Unibet pakt uit met fraaie acties rondom dit duel, dus speel mee!

Fraaie acties Unibet: 50x je inzet als Feyenoord scoort en extra kans Giménez!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
18:45
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Het Bayer Leverkusen van Xabi Alonso behoeft eigenlijk geen introductie. De ploeg verloor vorig seizoen slechts één wedstrijd, werd kampioen, won de beker én – niet geheel onbelangrijk – was deze zomer de winnaar van de transferwindow. Vaak zien stuntploegen hun beste spelers weggekocht worden, maar het lukte Bayer juist om de parels in Leverkusen te houden.

Hels karwei Feyenoord

Grimaldo, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonathan Tah, Victor Boniface en last but not least natuurlijk succestrainer Xabi Alonso. Allemaal schitteren ze ook dit seizoen weer in Duitse dienst. Fijn voor Leverkusen, maar dat maakt dat Feyenoord voor een hels karwei staat. Die Werkself was sinds de start van vorig seizoen goed voor 153 goals, wat neerkomt op een gemiddelde van 2,6 goals per wedstrijd.

Daar staat tegenover dat de Rotterdamse defensie onder de nieuwe trainer Brian Priske nog niet bepaald als een huis staat. Feyenoord heeft er dit seizoen vijf officiële wedstrijden op zitten, waarin het nog niet één keer de nul hield. In die vijf duels kreeg Feyenoord negen tegengoals. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Totaal aantal doelpunten Bayer Leverkusen meer dan 2.5 op een quotering van 2.80 staat.

Feyenoord zal de hoop gevestigd hebben op Santiago Giménez, die in die vijf wedstrijden al vier keer scoorde. De Mexicaan, die vorig seizoen goed was voor twee goals en een assist in vier Champions League-duels, aast ook tegen Bayer weer op zijn treffer. Unibet heeft speciaal voor dit duel een fraaie actie in het leven geroepen. Alleen bij Feyenoord tegen Bayer Leverkusen kun je namelijk gebruikmaken van een 'gouden wissel'. Als je inzet op een bepaalde speler die scoort, dan krijg je ook uitbetaald als zijn vervanger een doelpunt maakt.

HOE WERKT HET?

We geven als voorbeeld het duel van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen deze donderdag.
1. Je zet €5 in op Santiago Giménez (odd 2.90)
2. Giménez scoort niet en wordt gewisseld voor Ayase Ueda
3. Ueda scoort
4. Je krijgt direct je €5 inzet terug en binnen 72 uur de netto-winst uitbetaald: €9,50
NB: Scoort Giménez wel? Dan krijg je natuurlijk gewoon je inzet + winst direct uitbetaald (€14,50)

Dit geldt uiteraard niet alleen voor Giménez en Ueda, die dit seizoen in vier van de vijf wedstrijden voor elkaar gewisseld werden door Priske. Maar deze gouden wissel is van toepassing op alle spelers, dus speel hier mee! Bekijk hieronder de quoteringen van doelpunten door Feyenoorders:

Speler Quotering
Santiago Giménez 3.40
Igor Paixão 4.35
Gernot Trauner 4.60
Ayase Ueda 5.40
Antoni Milambo 5.80
Quinten Timber 7.50
Gjivai Zechiël 7.50
Dávid Hancko 13.00

Dat is echter niet de enige actie van Unibet. Er is ook een speciale aanbieding voor nieuwe klanten. Zij kunnen maar liefst 50x hun inzet winnen als Feyenoord één keer scoort tegen Bayer Leverkusen. De maximale inzet hierbij is €1 en alleen mensen van 24 jaar of ouder kunnen hieraan deelnemen.

Hoe speel je mee?

1. Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord – Bayer Leverkusen boost.
2. Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.
3. Wed op beide teams scoren en vink de Uniboost aan in je Betslip!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's
{"title":"Special: Paixão heeft één of meer schoten op doel","titleMobile":"Special: Paixão heeft één of meer schoten op doel","odd":"2.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_313c_&affid=205&siteid=432&adid=313&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:ff60540c-792b-4a31-9db0-b963b0f81013","position":"3","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Zet nu in op 'Igor Paixão heeft één of meer schoten op doel' bij Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. De quotering is verhoogd van 1.66 naar 2.00","textMobile":"Zet nu in op 'Igor Paixão heeft één of meer schoten op doel' bij Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. De quotering is verhoogd van 1.66 naar 2.00"}