'Galatasaray biedt noodoplossing voor Osimhen'

Reacties

Voor Victor Osimhen is een vertrek bij Napoli alsnog dichtbij. Volgens verschillende Italiaanse media is de club in onderhandeling met Galatasaray over een huurperiode voor de 25-jarige topspits.

'Galatasaray biedt noodoplossing voor Osimhen'
© Pro Shots

Napoli probeerde vorige week al een uitgaande transfer van Osimhen te realiseren. De club kon het geld dat de Nigeriaan zou opleveren goed gebruiken en haalde met Romelu Lukaku bovendien al een vervanger. Napoli onderhandelde met Al-Ahli en Chelsea, maar het kwam niet tot een deal.

Napoli duwde Osimhen wel dichter naar de uitgang. De aanvaller werd duidelijk gemaakt dat hij niet opnieuw zou worden opgenomen in de selectie van trainer Antonio Conte. Volgens Sky Sport Italia en Corriere dello Sport is Napoli in onderhandeling met Galatasaray. De Turkse topclub wil Osimhen huren, maar kan niet het volledige salaris overnemen van de man die in het seizoen 2022/23 kampioen werd met Napoli. De Italianen moeten dus een deel van het salaris voor hun rekening blijven nemen.

Komt het tot een akkoord tussen Napoli en Galatasaray, dan krijgen zowel Ajax als AZ in de Europa League zeer waarschijnlijk met Osimhen te maken. De Turkse grootmacht is aan die twee Nederlandse clubs gekoppeld bij de loting voor de groepsfase van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Meer V. Osimhen
Meer over V. Osimhen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.