Galatasaray rondt grote transferstunt af en presenteert Osimhen

Reacties

Victor Osimhen heeft zijn transfer naar Galatasaray afgerond. De Nigeriaanse topspits werd al met veel bombarie massaal onthaald in Istanbul, maar heeft nu zijn krabbel gezet on der een verbintenis bij de Turkse topclub.

Galatasaray rondt grote transferstunt af en presenteert Osimhen
© Pro Shots

Het was misschien wel de schok van de afgelopen transferwindow: Osimhen naar de Süper Lig. De aanvalsleider van Napoli leek een transfer naar de absolute Europese top te gaan maken, maar die bleef uit. Hoewel hij enkele keren dichtbij leek, greep hij steeds mis. Ook een vertrek naar Saoedi-Arabië (Al-Ahli) kwam niet van de grond.

Maandagavond kwam Galatasaray plots met het grote nieuws dat Osimhen naar Istanbul kwam. De club stond op het punt een huurdeal met Napoli af te ronden. Dat leverde schitterende taferelen op in de Turkse hoofdstad, waar duizenden supporters naar het vliegveld trokken om de Nigeriaan vol enthousiasme te onthalen.

Nu is Osimhen gepresenteerd bij zijn tijdelijke werkgever. Galatasaray zal een groot deel van het miljoenensalaris van de spits overnemen van Napoli en kan in ruil daarvoor een seizoen genieten van de topspits. Voor AZ en Ajax is het minder goed nieuws, want die clubs treffen de Turkse topclub in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.