Geen NAC-rentree: Haye op weg naar Almere City

Reacties

Thom Haye kan op korte termijn aan de slag gaan bij Almere City. De 29-jarige middenvelder is dicht bij een akkoord met de Eredivisionist. Dat bevestigen ingewijden aan Voetbal International.

Geen NAC-rentree: Haye op weg naar Almere City
© Pro Shots

Lange tijd mikte Haye op een stap naar het buitenland. Hij besloot zijn aflopende contract bij SC Heerenveen om die reden ook niet te verlengen. Het ideale plaatje kwam echter niet voorbij.

De afgelopen maand sprak Haye veelvuldig met ex-werkgever NAC Breda, dat de eigen limieten flink opzocht. De promovendus dacht de spelmaker zelfs al aan boord te hebben, tot Almere City om de hoek kwam kijken. Die club beschikt over fors meer slagkracht en heeft Haye overtuigd van een dienstverband. Een medische keuring zou beide partijen nog van een samenwerking scheiden.

Daarmee kan Almere City een flinke kwaliteitsimpuls binnenboord halen, terwijl het een concurrent een tikje geeft. De superster van Indonesië lijkt daarom behouden te blijven voor de Eredivisie, terwijl hij na dit seizoen een nieuwe kans buiten de landsgrenzen kan wagen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.