Geen paniek bij BVB over 'Barça-bom' Haaland

Reacties

Borussia Dortmund reageert gelaten op het nieuws vanuit Spanje over een onderhoud van Barcelona-voorzitter Joan Laporta met zaakwaarnemer Mino Raiola en Alf Inge Haaland. Onderwerp van gesprek zou een transfer van zijn zoon Erling Haaland zijn.

Geen paniek bij BVB over 'Barça-bom' Haaland
© Pro Shots

Raiola en Haaland senior streken donderdag in Barcelona neer, reden voor de Spaanse kranten Sport en El Mundo Deportivo om te koppen met 'Bombazo' op de voorpagina's. Dat leidt niet tot paniek bij Dortmund. 'Er is in mijn ogen niets mis mee dat deze heren van de zon genieten aan de Middellandse Zee', zei sportief directeur Michael Zorc tegen Sport1. 'We hebben gisteren van gedachten gewisseld. Ons standpunt is zeer duidelijk. Ik ben in dit geval zeer, zeer ontspannen, omdat we weten wat we willen.'

De clubleiding van Dortmund sprak de afgelopen dagen met Raiola over de toekomst van Haaland, meldt de goed ingevoerde journalist Fabrizio Romano. Eerder deze week zei de zaakwaarnemer in een interview met The Athletic dat Haaland de tussenstap naar Dortmund best over had kunnen slaan. Daarmee lijkt Raiola voor te sorteren op een transfer van Haaland in de zomer.

Haaland, die in 49 officiële wedstrijden voor Dortmund 49 goals maakte, heeft een contract tot medio 2024. Volgens Duitse media is de Noor vanaf de zomer van 2022 voor een afkoopsom van 75 miljoen euro weg te halen uit Dortmund. Naar verluidt zijn naast Barcelona ook Real Madrid, Manchester City en Paris Saint-Germain geïnteresseerd in de twintigjarige aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.