Gefrustreerde Emiliano Martínez reageert zich af op cameraman

Reacties

De bal is rond, het gras is groen en rond Emiliano Martínez is altijd wat te doen. Raakte de goalie na de zege op Chili met zijn manier van juichen weer eens in opspraak, komt hij een paar dagen later negatief in het nieuws door het balen na de nederlaag in Colombia.

Gefrustreerde Emiliano Martínez reageert zich af op cameraman
Colombia
Colombia
2 - 1
Argentinië
Argentinië
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na een overtuigende zege op Chili deed Martínez een reprise van zijn manier van juichen na de WK-zege toen hij de Copa América-beker aan het publiek in Argentinië liet zien. Na de domper tegen Colombia werd hij met een close-up in beeld gebracht door de cameraman, maar dat viel niet bepaald in goede aarde bij de sluitpost.

Toen hij de cameraman zag filmen, gaf hij boos een klap op de lens, waardoor de camera onscherp werd en het beeld weggedraaid werd. De frustraties kwamen vermoedelijk naar boven vanwege de nederlaag: bij de winnende penalty van James Rodríguez zat Martínez wel in de goede hoek, maar was hij kansloos.

Het is de zoveelste keer dat Martínez in opspraak raakt met een niet voetbalgerelateerde actie. Hoewel hij al een aantal keer door het stof ging voor zijn gedrag, lijkt er maar weinig verandering in te komen.

WK Kwal. Zuid-Amerika

Stand WK Kwal. Zuid-Amerika 2026 Canada/Mexico/USA

Zuid-Amerika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Argentinië
8
6
0
2
12-4
+8
18
2
Colombia
8
4
4
0
9-5
+4
16
3
Uruguay
8
4
3
1
13-5
+8
15
4
Ecuador
8
4
2
2
6-4
+2
11
* Actueel tot en met 12 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Argentinië
Meer over Argentinië
Meer E. Martínez
Meer over E. Martínez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.